Apreco BV beschikt over specifieke kennis en gecertificeerd personeel om uw persgereedschap en kunststof lasapparatuur vakkundig te repareren en keuren.

Wij zijn servicecenter voor Novopress persgereedschap, waaronder o.a. de merken Geberit, VSH, Wavin, Comap, TECE, Milwaukee en Conel. In samenwerking met Presstool service verzorgen wij ook de reparaties en keuringen van de G2 machines van Rehau en de Henco mini persmachines zoals de Map1, Map2L en BMini3.

Daarnaast zijn wij het servicecentrum voor alle kunststoflasapparatuur van de merken Geberit, Ritmo en Omisa.

Doordat wij alle onderdelen op voorraad hebben, kan de reparatie meestal snel plaats vinden. Gemiddeld binnen 6-8 werkdagen.
Dit geldt ook voor de jaarlijkse keuringen; vraag ons naar de mogelijkheid uw machines op te nemen voor een jaarlijkse controle beurt.

Uw elektrische apparaten worden na keuring/reparatie altijd volgens NEN 3140 getest en gekeurd. U ontvangt alle apparaten correct werkend, gereinigd en met keuringssticker en testcertificaat retour.Formulier Reparatie/Keuring               Formulier Nieuwe klant
         
Reparatie

Wij vragen u het gereedschap aan te melden via bovenstaand formulier (klik om te downloaden)

Als nieuwe klant vragen wij u tevens het ‘Formulier Nieuwe Klant’ in te vullen.
Alleen geheel ingevulde en ondertekende formulieren nemen wij in behandeling.


Ingevulde formulieren kunt u mailen naar service@apreco.nl en met uw gereedschap opsturen naar:

Apreco B.V. 
Afd. Service/Reparatie
Plantijnweg16
4104 BB Culemborg


Is uw apparaat defect en kunt u niet zonder, dan beschikken wij over een uitgebreid aantal machines die u ter vervanging kunt huren.  klik hier 
voor verhuur mogelijkheden of bel voor informatie naar 0345-533661.


Al onze leveringen geschieden onder de voorwaarden van de metaalunie: MUV