Over ons

Apreco is opgericht door eigenaar Evert Blom in 1992.

Door zijn technisch inzicht wist Evert vele bedrijven, installateurs en fabrikanten van dienst te zijn bij het ontwikkelen van apparaten, het repareren van technische machines en het vervaardigen van constructies. Uit die afkorting (apparaten/reparaties/constructie) is de naam Apreco ontstaan.

Het bedrijf heeft een mooie vlucht genomen door de geschiedenis. Er kwamen steeds meer mensen bij, de verhuurafdeling werd opgezet, de reparatie afdeling breidde zicht uit en meer en meer installateurs wisten de weg naar Apreco te vinden. Vanwege de groei werd er meerdere keren verhuisd, is er diverse malen verbouwd en meer ingezet op kennis en  expertise, vooral op persgereedschap en kunststoflasapparatuur.

De drijfveer is, om altijd vanuit de fabrikant, ook de juiste service en advies aan de klanten te kunnen geven. Als hoogtepunt werd het 25 jarig bestaan in 2018 groots gevierd, met een korte terugblik naar het verleden en met open armen naar de toekomst.  Inmiddels bestaat Apreco ruim 30 jaar en werken er 11 medewerkers. Het bedrijf heeft een servicegerichte mentaliteit en staat feitelijk op 4 pijlers: Verhuur-Verkoop-Service-Reparatie.

Voor de installatie- en infrawereld de juiste partner voor volledige ondersteuning als het gaat om professioneel gereedschap.