Prefab

  • Onze leidingsystemen worden gefabriceerd op basis van uw tekening en aanwijzingen . De materialen waar wij dat in doen zijn PE ( Polyetheen ) en PP ( Polypropuleen). Neem voor nadere informatie contact met ons op via mail of telefoon,wij helpen u graag verder.

  • Deze maken wij bij voorkeur uit PE ( polyetheen ) materiaal vanaf de door u aangeleverde tekening. putten worden bijvoorbeeld gebruik als pompput of  tijdelijk opvang onder of bovengronds de vorm kan rond of rechthoekig zijn   De mogelijkheden zijn legio   Neem voor nadere informatie contact met ons op via mail of telefoon,wij helpen u graag verder.

  • Deze maken wij bij voorkeur uit PE ( polyetheen ) materiaal vanaf de door u aangeleverde tekening. Deze bakken zijn te maken van af een hoogte van 10 mm tot 1500 mm . De mogelijkheden zijn legio Neem voor nadere informatie contact met ons op via mail of telefoon,wij helpen u graag verder.

  • Dit kan echt van alles zijn als het maar uit PE of PP mag zijn en te vervaardigen is uit buis en plaat materiaal. Op de foto ziet u als voorbeeld een ronde versleping van een afvoersysteem maar even zo vrolijk maken wij deze vierkant of recht hoekig. Neem voor nadere informatie contact met ons op via mail of telefoon,wij helpen u graag verder.

Geeft 1 - 4 of 4 items weer